05

nov

Pensioen3daagse (2018)

Op 6, 7 en 8 november is de jaarlijkse Pensioen3daagse van het online platform Wijzer in geldzaken. Tijdens dit evenement wordt intensief aandacht besteed aan pensioen. Heb je je al een tijdje niet in je pensioen verdiept? Dan is het nu tijd om die documentatie weer eens uit de kast te halen of om in te loggen bij het pensioenfonds. Kortom, aan de slag.


Log in en maak kans op € 3.000,-

Op www.mijnpensioenoverzicht.nl staan al je opgebouwde pensioenen bij elkaar. Je ziet er hoeveel je van wie krijgt én wanneer je het krijgt. Ook kun je zien wanneer je AOW ingaat én wat er voor je eventuele partner is geregeld. En wie van 2 tot en met 9 november 2018 inlogt, maakt ook nog eens kans op een pensioencheque van € 3.000,-. Meer informatie over deze actie staat op de website van Wijzer in geldzaken

 

Jouw AOW-leeftijd is..

Iedereen die in Nederland woont heeft recht op AOW. Je ontvangt deze uitkering van de Sociale Verzekeringsbank, de SVB. Ongeveer vijf maanden voordat je de AOW-leeftijd bereikt, ontvang je een brief van de SVB waarmee je de AOW kunt aanvragen. Wil je weten wanneer je AOW krijgt? Kijk dan op www.jouwaowleeftijd.nl en vul je geboortedatum in.

 

Je geldzaken op orde

 

 

Meer informatie en vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je pensioen. Hiervoor kun je uiteraard altijd bij het pensioenfonds terecht. Dat kan online via contact of telefonisch via 020 430 5489. We helpen je graag.